La darrera imatge de la Quarantena, en quarentena per problemes tècnics

Per al dia d’ahir estava prevista la publicació de la darrera imatge de la sèrie que, sota el títol “40 fotografies per a una quarantena”, la Fundació ha publicat diàriament en aquest web. Per problemes tècnics que esperam que podrem resoldre aviat, la publicació de la imatge no ha estat encara possible. Només us anunciam una cosa: la darrera fotografia i els darrers mots, a càrrec de Cristina Ros, mostren i parlen d’unes abraçades i una carnalitat que, aquests dies de distanciament social, tots trobam a faltar.

  1 comment for “La darrera imatge de la Quarantena, en quarentena per problemes tècnics

  1. Margalida
    maig 12, 2020 at 6:25 am

    Ohhh, les tecnologies també fallen.
    Una de les coses en les que hem connectat durant aquesta crisi ha estat la paciència, l’espera ens desesperava i ara hem après que aquests espais tambe tenen la seva importància, el seu què…. I els redultats són molt interessant.
    De moment, la dificultat técnica ens ha obert a la intriga, a la il·lusió del què serà que ha passat, a la curiositat,…. Al dessig de voler-ne més, que no acabi aquesta entrega diària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *