La presidenta de les Illes Balears visita les obres del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

La presidenta de les Illes Balears, Francina Armengol, ha visitat avui, 16 d’octubre de 2020, les obres del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany. L’han acompanyat en la visita Pilar Costa (consellera de Presidència, Cultura i Igualtat del govern balear) Catalina Solivellas (Directora General de Cultura), Éric Jareño (batlle de Llucmajor) i el president i el director de la Fundació Toni Catany, Miquel Bezares i Antoni Garau.

Josep Lluís Mateo explica els detalls del projecte

Josep Lluís Mateo, arquitecte responsable del projecte, n’ha explicat els detalls davant les obres, que avancen a bon ritme malgrat l’actual situació sanitària i està previst que estiguin acabades el juny de 2021.

La visita ha acabat al claustre de Sant Bonaventura, on han pogut veure l’exposició “Diàfana” de Carla van de Puttelaar, organitzada per la Fundació Toni Catany amb el patrocini de l’Ajuntament de Llucmajor.

El president de la Fundació Toni Catany, Miquel Bezares, ha manifestat a Armengol la seva satisfacció per l’evolució del projecte, així com el desig de la fundació que la resta d’elements en què es fonamenta vagin avançant al mateix ritme.

Toni Catany entra al nomenclàtor viari de Llucmajor

Per altra banda, el carrer del Cardenal Rossell, conegut popularment com a “carrer del Purgatori”, on era la casa natal del fotògraf i on serà el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, és des d’aquest octubre (coincidint amb el setè aniversari de la mort de Catany) oficialment el carrer del fotògraf Toni Catany.

placa del carrer del fotògraf Toni Catany, a Llucmajor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *