Darrers dies per visitar “Transferències” i visites guiades obertes

Les exposicions “Transferències” de Toni Catany i “Escoltar els llocs” d’Aldo Amoretti acaben el seu recorregut al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany el proper diumenge 1 d’octubre. Per aquest motiu, els propers divendres 29 de setembre a les 18 hores i diumenge 1 d’octubre a les 11 hores oferirem visites guiades obertes tant a aquestes dues exposicions com a “Michael Kenna, Toni Catany. Confluències”. Les visites són gratuïtes, per a un màxim de 15 persones, i es pot fer reserva de plaça enviant un correu electrònic a mediacio@fundaciotonicatany.cat.

VISITES GUIADES A LES EXPOSICIONS DEL CIFTC

Divendres 29/9 – 18h / Diumenge 1/10 – 11h

Entrada gratuïta

15 places disponibles per visita

reserva a mediacio@fundaciotonicatany.cat

TRANSFERÈNCIES

El concepte de TRANSFERÈNCIA descriu el pas d’una imatge o d’un objecte d’un context a un altre. Els fenòmens derivats dels desplaçaments de les obres i de les idees amplien els punts de vista i multipliquen els registres de significació.

Les transferències que es teixeixen entre l’obra de Toni Catany i altres disciplines esdevenen un terreny enormement fructífer de relacions, de maneres de transmetre, de crear novament, de traduir i d’interpretar.

MÚSICA, FOTOGRAFIA, DANSA, ARQUITECTURA, CINEMA, PINTURA, ESCULTURA, POESIA es troben i ens permeten realitzar connexions, encreuaments, diàlegs, confrontacions. El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany vol fomentar aquest intercanvi entre creadors i disciplines i s’ofereix com a camp d’acció per a tota mena d’interaccions i de processos de transformació de la mirada i de la sensibilitat.

ESCOLTAR ELS LLOCS

Inaugurada el proppassat 24 d’agost en el marc de les jornades “Una casa per a la fotografia: qüestions d’arquitectura”, l’exposició “Escoltar els llocs” qüestiona com els llocs i les arquitectures poden, mitjançant diferents “veus”, parlar-nos i, a partir dels objectes, convertir-se en subjectes que expliquen la seva història.

La fotografia, en aquest sentit, es converteix en una lent que recull les condicions canviants que s’entrellacen dins un espai al llarg d’una línia de temps.

L’autor ha escollit deu parells de fotografies per escoltar. Veus: Memòria, Silenci, Habitar, Ordre, Temps, Tresor, Anarquia, Escala, Distància, Història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *