La proposta de la Fundació per a la tardor: DIÀFANA de Carla van de Puttelaar a Llucmajor

DIÀFANA, una selecció de nus, retrats i natures mortes de la prestigiosa fotògrafa holandesa Carla van de Puttelaar, s'inaugurà el 25 de setembre al Claustre de San Bonaventura de Llucmajor i hi serà fins al 25 de febrer de 2021.

“Diàfana”, de Carla van de Puttelaar, l’exposició de tardor de la Fundació a Llucmajor

L’exposició al Claustre de Sant Bonaventura dedicada a la fotògrafa holandesa Carla van de Puttelaar, la inauguració de la qual era prevista per al 24 d’abril, va quedar ajornada a causa de l’alerta sanitària provocada per la Covid-19. Finalment l’exposició s’inaugurarà el 25 de setembre i es podrà visitar fins al 25 de febrer.

Horaris de l’exposició

De dilluns a divendres: de 9 a 14h i de 16 a 20h

Dissabte: de 10 a 13h

L’artista, treballant sempre amb una llum natural, aquesta llum tan particular del nord, privilegia la suavitat, els colors subtils, el misteri. Els posats i les models ens remeten, de vegades, a alguns dels mestres de la història de la pintura (Vermeer, Cranach, Rembrandt), mentre que aquestes dones de color d’alabastre i aquestes flors de corbes sensuals sembla que s’esposin per oferir un vibrant homenatge a la pell. Una pell diàfana, decididament diàfana.

Alain D’Hooghe