Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany, al Palau Robert de Barcelona

El Palau Robert se suma a la celebració dels 50 anys de la carrera musical de Maria del Mar Bonet amb una exposició que aplega les millors fotos que li va fer Toni Catany i dona a conèixer l’amistat i l’evolució creativa dels dos artistes.

L‘exposició “Maria del Mar Bonet als ulls de Toni Catany”, comissariada per Antoni Garau i Pep Dengra, l’organitzen la Direcció General de Difusió de la Generalitat i la Fundació Toni Catany, que la va produir amb el suport de l’Ajuntament de Llucmajor. Aquesta proposta, que es  va presentar el 2018 al Claustre de Sant Bonaventura de Llucmajor, compta amb la col·laboració de l’agència de comunicació Hotwire i del Club Marketing de Barcelona, i es podrà visitar del 18 de juliol al 31 d’octubre, a les Sales 1 i 2.

La banderola de l'exposició

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *