[Quarantena_8] Maria del Mar Bonet i Catany retratista

Quarantena 7
Madona, Llucmajor, 1974

“A mi m’agrada molt en Toni retratista, en Toni que ha retratat tot Llucmajor, des de nins petits a senyores molt grans, fa molts anys ja. Jo crec que hi ha coses que les duia dins i les va anar traient. Ell em deia que les persones tenim llum, tenim una llum especial, i que aquesta llum, mesclada amb l’altra llum, dona unes coses o en dona d’altres.”

Maria del Mar Bonet

  3 comments for “[Quarantena_8] Maria del Mar Bonet i Catany retratista

 1. Margalida
  abril 8, 2020 at 12:08 pm

  Totes les persones tenen llum, algunes les sabem veure i altres a més tenen l’art d’estampar-les, ja sugui a una tela o en un paper (avui en dia, també, a altres suports)
  En Catany, era una d’aquestes persones, que tot allò que veia i ho retratava…amb la seva tècnica, habilitat i destresa ho tranformava en llum de bellesa( difícil de igualar).
  Ma d’artista

 2. Bel
  abril 8, 2020 at 3:13 pm

  És la meva padrina Bet que poc temps després de la fotografia va morir a causa d’un accident en una pirotècnia a Llucmajor. Va ser molt dur per la família
  Estic molt emocionada i agraïda a la Fundació i a Toni Catany, que vaig tenir ocasió de parlar un cop amb ell i em va dir que per a ell representava la nació i que fins i tot hi havia les quatre barres al balancí, per la tela d’aquest.
  Moltes gràcies.

 3. Margarida Ramis
  abril 8, 2020 at 3:29 pm

  m’agraden les dones i els seus mocadors de pinyetes, crec que una d’elles es sa padrina Arbos.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *