Yazan Ibrahim presenta Shams, 21 d’octubre, 20h

Yazan Ibrahim presenta “Shams”

dissabte 21 d’octubre de 2023 a les 20h

Projecció prèvia del documental “Al compás”

Organitza: Servei d’Activitats Culturals de la UIB

Entrada 10€, reserves a ticketib.com

L’artista sirià Yazan Ibrahim va estudiar guitarra clàssica a la seva ciutat natal, Majdal Shams (Alts del Golam), amb el professor rus Alexander Pernard. 

Enamorat de la música andalusa, el 2014 va arribar a Granada per estudiar a l’escola de Carmen Cuevas. Simultàniament va seguir els estudis superiors de guitarra flamenca al Conservatorio Superior de Música Rafael Orozco, a Còrdova, on es va graduar el 2019 amb matrícula d’honor.  Màster d’interpretació amb el professor Rafael Cañizares, la trajectòria de Yazan Ibrahim palesa el seu gust per la fusió. Actualment viu amb entusiasme el seu projecte SHAMS, un espectacle de música flamenca en el qual la seva guitarra solista festeja amb melodies i ritmes mediterranis, tant propis com de grans compositors.

Abans del concert es projectarà «Al Compás» (15′) de María Jiménez Andrés i Aya El Zein, guanyadores del segon premi de la categoria II de la «I Convocatòria Futurs Utòpics de la Mediterrània», film en el qual Ibrahim és el protagonista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *