5 anys del documental “Toni Catany: el temps i les coses”

De vegades, la vida et fa regals. Potser no te n’adones de seguida. El dia que al Cafè Colón, a la plaça de Llucmajor, vaig demanar a Toni Catany per fer-li un documental, la vida em va fer un regal. Ara fa cinc anys de l’estrena de Toni Catany: el temps i les coses.

Cesc Mulet, octubre de 2020

L’octubre de 2015, TV3 emeté per primera vegada el documental Toni Catany: el temps i les coses, produït per La Perifèrica i dirigit per Cesc Mulet. La intenció del director era fer-lo en vida de Catany i amb la col·laboració del fotògraf, però amb la mort sobtada de l’artista l’octubre de 2013 esdevingué un homenatge pòstum.

El temps i les coses es pot veure sencer als webs de TV3 (versió en català) i del programa “Imprescindibles” de La2 (versió en castellà).

El documental té com a fil conductor la narració en primera persona de Toni Catany, basada en documents escrits i audiovisuals en què va participar l’artista, i compta amb les intervencions d’Alain d’Hooghe, Isabel Muñoz, Miquel Barceló, Antoni Garau, Maria del Mar Bonet, Ramón Masats, Ana María Briongos, Cristina García Rodero, Albarrán Cabrera, Masao Yamamoto, Pepe Font de Mora i Joaquim Corbera.

  1 comment for “5 anys del documental “Toni Catany: el temps i les coses”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *