Lluís Serrahima, 27 de juny de 1967

Ahir, 26 de juliol de 2020, ens va deixar Lluís Serrahima, impulsor de la Nova Cançó i autor de la lletra d’una de les cançons més populars de Maria del Mar Bonet, “Què volen aquesta gent”. Per a Toni Catany, la coneixença de Lluís Serrahima a través de Maria del Mar Bonet va ser important en un moment en què donava les primeres passes en la fotografia professional, ja que va acabar d’obrir-li les portes del món de la Cançó; els retrats de figures destacades de la Cançó (Guillermina Motta, Guillem d’Efak, Núria Feliu, els germans Bonet, Isidor Marí…) i els encàrrecs de la discogràfica Edigsa conformen una part gens menyspreable de l’obra fotogràfica de Catany a finals dels seixanta i principis del setanta. Per celebrar aquesta connexió amb l’obra de Catany, us deixam tres retrats que Catany va fer a Lluís Serrahima en una sessió de juny de 1967. Descansi en pau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *