Carla van de Puttelaar a la casa de l’amic, maig de 2016

DIÀFANA, l’exposició de Carla van de Puttelaar que oferim aquesta tardor a Llucmajor dins el cicle “Els fotògrafs de la col·lecció de Toni Catany”, va començar a gestar-se l’11 de maig de 2016 a Barcelona.

Van de Puttelaar va impartir un taller de tres dies a l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya, que culminava amb una visita a la casa-estudi barcelonina de Catany. Allí, la fotògrafa holandesa, va poder conèixer de primera mà l’obra de l’artista llucmajorer en una visita conduïda per Antoni Garau, director de la Fundació Toni Catany, i en què també hi participà Alain d’Hooghe, responsable juntament amb van de Puttelaar de la tria d’obres per a DIÀFANA.

Fotografies de Jaume Buxeda

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *