Inaugurat el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

El passat diumenge 19 de març va obrir les seves portes el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany amb el projecte TRANSFERÈNCIES, en què s’exploren les connexions entre l’univers de Catany, altres creadors i altres disciplines, i l’exposició MICHAEL KENNA, TONI CATANY: CONFLUÈNCIES, que forma part d’aquestes transferències.

Aquí hi trobareu els horaris d’oberura del Centre i tota la informació pràctica.

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, fotografia d’Aldo Amoretti

La inauguració oficial, que tingué lloc el dissabte 18 de març, va ser conduïda per Agnès Llobet i comptà amb l’actuació de l’amiga coral de Catany Maria del Mar Bonet acompanyada per Borja Penalba, i amb els parlaments de Francina Armengol, presidenta de les Illes Balears; Catalina Cladera, presidenta del Consell de Mallorca; Éric Jareño, batlle de Llucmajor, i Miquel Bezares, president de la Fundació Toni Catany. El director de la Fundació Toni Catany, Antoni Garau, i el fotògraf Michael Kenna adreçaren també unes paraules als assistents.

A l’acte hi assistiren un bon grapat d’amics de Catany i de la Fundació vinguts d’arreu, la resta de patrons de la FTC: Alain D’Hooghe (vicepresident), Sebastià Rubí (tresorer), Lluís Segura (secretari), Maria del Mar Bonet (vocal) i Joana Font (vocal), i la resta d’autoritats: Aina Calvo, delegada del Govern a les Illes Balears; Vicenç Thomàs, president del Parlament de les Illes Balears; Juan Pedro Yllanes, vicepresident del Govern de les Illes Balears; Mercedes Garrido, consellera de Presidència, Funció Pública i Igualtat; Miquel Company, conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura; Rosario Sánchez-Grau, consellera d’Hisenda i Relacions Exteriors; Catalina Solivellas, directora general de Cultura; Gràcia González, secretària general de Fons Europeus, Universitat i Cultura; Miquel Àngel Coll, director general de Coordinació, Relacions amb el Parlament, Drets i Diversitat; Bel Busquets, consellera de Cultura, patrimoni i Política Lingüística del Consell Insular de Mallorca; Pep Mayol, secretari tècnic del Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell Insular de Mallorca; Jaume Tomàs, director insular de Desenvolupament Local; Sebastià Sagrera, Representant del Grup Parlamentari Popular; Joan Mas, representant del Grup Parlamentari Més per Mallorca; Josep Melià, Portaveu Grup Parlamentari El Pi Proposta per les Illes Balears; Tomeu Llinàs, President del Consell Social de la UIB, i els regidors de l’Ajuntament de Llucmajor Maria Francisca Lascolas, Bernadí Vives, Noemí Getino, Guillem Roig, Maria Pilar Bonet, Ginés Saez, Jaume J. Oliver, Tomeu Tugores, Francisca Almagro, Miquel Àngel Serras, Maria Barceló, Alejandro Gaffar, Francisco García Clavijo i Lucía Escribano.

  1 comment for “Inaugurat el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *