El CIFTC a The New Together (Venècia), de la mà de Josep Lluís Mateo

El Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, de la mà de l’arquitecte Josep Lluís Mateo, formarà part de “The New Together”, exposició organitzada per Platform a Venècia del 20 de maig al 30 de juliol de 2023. Aquesta iniciativa pretén investigar, a través dels projectes de 140 despatxos d’arquitectura d’arreu del món, com evoluciona el disseny dels espais que habitem per tal de satisfer les necessitats dels nous temps que ens han tocat viure.

Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, fotografia d’Aldo Amoretti

El projecte s’inclou en l’apartat “transforming together”, que posa l’atenció en els espais arquitectònics que es reinventen tot transformant-se: arquitectures que canvien els seus usos per tal d’adaptar-se als nous anhels i necessitats.

Amb aquesta exposició, l’obra de Catany torna a Venècia, una ciutat que el fascinava i que era un autèntic imant per al fotògraf.

Venècia em fascina. M’hi trob tan bé, que hi perd la noció del temps. Admir les seves arquitectures, i passeig embadalit pel laberint dels seus carrers. És la ciutat més inversemblant del món, en paraules de Matvejevic Predrag. I quan vull fer una foto no hi ha res dins del paisatge que em faci nosa.

Toni Catany

Text extret del web de Josep Lluís Mateo, on hi trobareu tota la informació


			    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *