Visites guiades al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany

VISITES GUIADES al CIFTC

ds 10/6 – 18h

dg 11/6 – 11h

ACTIVITAT GRATUÏTA

Places disponibles: 15 per visita

Reserva a mediacio@fundaciotonicatany.cat

Amb motiu de la Setmana dels Museus, el proper dissabte 10 de juny a les 18h i el diumenge 11 de juny a les 11h oferirem una visita guiada a les exposicions del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany, “Transferències” i “Michael Kenna, Toni Catany: Confluències”, obertes a tothom qui hi vulgui participar. Les visites són gratuïtes, per a grups de fins a 15 persones, i cal reservar plaça escrivint a mediacio@fundaciotonicatany.cat

Per altra banda, ja estan disponibles les visites guiades sota reserva per a grups d’entre 5 i 15 persones, en català, castellà i anglès, en l’horari habitual del Centre: dijous i diumenges de 10 a 14h, divendres i dissabtes de 16 a 20h.

Reserves a mediacio@fundaciotonicatany.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *