Maria del Mar Bonet, Saba de terrer -15/3, 19.30h – Cloenda de l’exposició “Registrar, mirar, recórrer”

MARIA DEL MAR BONET

“SABA DE TERRER”

Divendres 15/3 – 19.30 h

Entrada: 15 € – reserves a ticketib.com

ENTRADES EXHAURIDES

Maria del Mar Bonet: veu, guitarra i cuatro

Dani Espasa: piano, acordió i veus

Borja Penalba: guitarres i veus

Cloenda de l’exposició “Registrar, mirar, recórrer. Tomàs Monserrat i les fotografies de l’Obra del Cançoner Popular de Catalunya

Maria del Mar Bonet no ha deixat mai de cantar la música popular i tradicional dels Països Catalans,“tornant al poble el que és del poble”. Des del seu primer disc Cançons de Menorca l’any 1968, ha saltat de dècada en dècada duent als escenaris les arrels de les Balears, de Catalunya i del País Valencià, però també música popular de Tunis, Grècia, Síria, Turquia, Itàlia, el Marroc, el Brasil o Cuba.

Maria del Mar Bonet. Foto: Juan Miguel Morales

A “Saba de terrer”, Maria del Mar Bonet recupera peces imprescindibles del seu cançoner més tradicional. Hi presentarà un recull de cançons en clau d’homentage al Pare Ginard (1899 – 1976), autor del Cançoner Popular de Mallorca integrat per més de quinze mil cançons tradicionals mallorquines, cosa que el converteix en el  major que s’hagi fet mai en català, i pel qual va ser premiat per l’Institut d’Estudis Catalans els anys 1949 i el 1955.

L’espectacle pren el nom d’un vers de Maria Antònia Salvà que alhora dona títol a un disc de cançons populars mallorquines publicat per Bonet el 1979, amb fotografies de Tomàs Monserrat a la coberta i de Toni Catany a la contracoberta.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *