Toni Catany, retrats i ceràmiques de Miquel Barceló

TONI CATANY, RETRATS I CERÀMIQUES DE MIQUEL BARCELÓ

obertura al públic divendres 22 de març de 2024, 19h

ES / ENG

L’exposició “Toni Catany: retrats i ceràmiques de Miquel Barceló”, deixa constància de la relació d’amistat i admiració mútua entre Catany i Barceló a través dels retrats que Catany va fer als anys 80 de Miquel Barceló i les seves extensions (els seus quadres, els seus estudis, els estris de pintura), les ceràmiques de Barceló i les fotografies que Catany va fer d’aquestes ceràmiques entre desembre de 2010 i gener de 2011.

Aquesta mostra forma part del programa d’exposició expandida de “Barceló. Ceràmiques. Tots som grecs“, inaugurada aquest mes de març a La Pedrera, Barcelona.

BARCELÓ, TRAÇOS DE FANG

Amb motiu de l’exposició, el divendres 21 de juny, a les 19.30 hores, es projectarà al Centre Internacional de Fotografia Toni Catany el documental Barceló, traços de fang (Josep Maria Civit, 2024, 30′), produït per la Fundació Catalunya La Pedrera amb motiu de l’exposició “Barceló. Tots som Grecs”. Després de la projecció hi haurà una conversa entre el realitzador, Josep Maria Civit, i el fotògraf Jean Marie del Moral.

Tota la informació aquí

  2 comments for “Toni Catany, retrats i ceràmiques de Miquel Barceló

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *