Barceló al CIFTC: reportatge gràfic de la presentació de “Barceló, traços de fang”, 21/6/2024

El passat divendres 21 de juny el Centre Internacional de Fotografia Toni Catany acollí la projecció, per primera vegada a Mallorca, del documental Barceló, traços de fang (Josep Maria Civit, 2024), produït per la Fundació Catalunya La Pedrera amb motiu de l’exposició “Barceló. Tots som grecs“.

L’activitat, emmarcada en l’exposició “Toni Catany, retrats i ceràmiques de Miquel Barceló“, comptà amb una presentació a càrrec de Marta Lacambra, Directora General de la Fundació Catalunya La Pedrera, i Josep Maria Civit, realitzador del documental, i una conversa entre Civit i el fotògraf Jean Marie del Moral moderada per Antoni Garau, director del Centre Internacional de Fotografia Toni Catany.

Assistiren a l’acte Miquel Barceló; Pedro Vidal, Secretari Autonòmic de Cultura; Manuel Segade, director del Museo Reina Sofía; Enrique Juncosa, comissari de l’exposició “Barceló, tots som grecs”, i Miquel Bezares, president de la Fundació Toni Catany.

Fotografies d’Emilio Puga, 10×15 fotografia

Aquí hi trobareu un recull de la repercussió en premsa de la projecció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *